Nyhedsarkiv

Overgaard Gods tilbyder elevpladser i stalden

august 17, 2022

I stalden på Overgaard Gods søger vi 2 elever

Vores tidligere elev har været fastansat efter endt uddannelse, men rejser med Kongeskibet til januar. Vi søger derfor nu to elever.

Klik her for at se hele opslaget (pdf)

Din praktiktid vil blive delt i to, således at den ene del vil være med tilknytning til farestald og den anden del til løbe/drægtighedsstald.
I de 2 perioder, vil du også komme omkring smågrisestalden. I praktiktiden vil du komme igennem alle arbejdsopgaver, der vedrører grisene, både pasning og rutiner forbundet med det at passe grise.

Din arbejdstid vil over 5 uger i gennemsnit være på 37 timer. Du vil arbejde hver 5. weekend og den efterfølgende fredag holde fri. Nogle af dine arbejdsweekender vil også inkludere aftenrunde – sige godnat til grisene og se om der er søer, der er ved at fare.

Vi tilbyder:

Oplæring i at passe søer og pattegrise En læreplads, hvor alle søer går løse Gode arbejdsforhold og nye stalde Arbejde i teams med gode kolleger Fint værelse med eget bad/toilet i elevfløj

Forskellige personalearrangementer Elevløn efter overenskomst.

Vi forventer, at du:

Har interesse i at lære at passe grise. Er ansvarlig og behandler grisene godt. Samarbejder med dine kollegaer også selvom det kræver lidt engelsk.

Jobstart: Der er flere muligheder, men gerne efter 1.12.2022 og gerne inden 1.03.2023. Send en ansøgning eller ring til Kristian, kvi@overgaardas.com / mobil 21210230.

Kontakt
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram