Nyhedsarkiv

Salg af Agro-afdeling

maj 22, 2023

Kære Kunde og Samarbejdspartner.

Vi har netop underskrevet en aftale med Hornsyld Købmandsgaard A/S om salg af vores Agro-afdeling. Aftalen er underskrevet med forbehold for godkendelse fra Konkurrencestyrelsen. Vi forventer, at godkendelse herfra foreligger i begyndelsen af næste måned.

Det betyder, at vi frasælger alle vores grovvareaktiviteter undtagen vores lager her på Overgaard Gods. Overtagelsen vedrører således alle vores aktiviteter, der berører køb og salg af afgrøder.

Hornsyld Købmandsgaard overtager også vores medarbejdere, og du vil som kunde derfor fortsat kunne rette henvendelse til samme Kornhandler som hidtil. Hornsyld Købmandsgaard lejer sig ind på Overgaard Gods med lager og kontorfaciliteter og opretter derved en afdeling på Overgaard Gods, hvorfor medarbejderne fortsat vil arbejde med base på hhv. Overgaard Gods, Sjælland, Møn, Falster og Lolland.

Selve lageret på Overgaard Gods vil fortsat drives af os selv, med udlejning til såvel vores engros kunder som Hornsyld Købmandsgaard.

Din aftale vil forsætte

Hornsyld Købmandsgaard A/S har forpligtet sig til at overtage alle indgåede aftaler med vores kunder og samarbejdspartnere på uændrede vilkår. Derudover vil den medarbejder, du har indgået din aftale med, stadig være din kontaktperson. Skulle du have spørgsmål til, hvad salget betyder for dig, er du velkommen til at rette henvendelse til din Kornhandler.

I perioden frem til konkurrencemyndighedernes godkendelse af salget, fortsætter vores grovvareaktiviteter uændret under Overgaards Gods. Har du spørgsmål, ud over det din egen Kornhandler kan svare på, er du velkommen til at rette henvendelse til Agrochef Jonas Nue Kjeldsen fra Overgaard Agro på tlf. 61154757.

Vi er trygge ved overdragelsen, da vi kender Hornsyld Købmandsgaard og ved, at vi arbejder med de samme værdier, både når det gælder kunder, det miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige.

Se nedenstående link til pressemeddelelse omkring salget, der uddyber baggrunden for overdragelsen, og med udtalelser fra såvel Hornsyld Købmandsgaard som Overgaard Gods.

Pressemeddelelse

Kontakt
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram