Nyhedsarkiv

Randers Kommune har belønner Overgaard Gods A/S med deres CSR-pris.

december 20, 2017

Randers Kommune uddeler certifikater til virksomheder, der åbner døren for en medarbejder, der ikke passer ind i den sædvanlige skabelon fra dag 1.

Nu har Overgaard Gods A/S, der driver planteavl med 2.377 hektar, svineproduktion, grovvare- og vognmandsforretning, fået hæderen.

"Vi lægger vægt på medarbejdertrivsel, og at der skal være plads til alle. For eksempel har vi også stor glæde af fleksjobbere, der kan arbejde nogle få timer dagligt", siger adm. direktør på Overgaard Gods, Claus Berggreen.

Eksempelvis fleksjobbere, folk i løntilskud, virksomhedspraktikanter og voksenlærlinge er der plads til hos virksomheden, der har base ved udmundingen af Mariager Fjord. Virksomheden har cirka 50 ansatte året rundt.

Virksomheden har mange forskellige typer opgaver - derfor kan de skræddersy stillinger til de enkeltes muligheder.

"Der er jo hele tiden opgaver med vedligeholdelse af bygninger, have og park, der skal løses, og hvor vi kan være fleksible med hensyn til, hvornår opgaverne skal være løst", forklarer Claus Berggren.

Kontakt
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram