Nyhedsarkiv

Udvidelsen af Overgaards kornlager på Iselingen Gods er i gang

januar 23, 2018

Den store udvidelse af Overgaards lagerkapacitet på Iselingen Gods er et nødvendigt skridt, da firmaets aktiviteter øst for Storebælt er i vækst.

Byggeriet af en ny, 1.736 kvadratmeter stor kornhal, som fra den kommende høst skal øge Overgaards lagerkapacitet på Iselingen Gods ved Vordingborg fra de nuværende 28.000 tons til omkring 40.000 tons, er nu gået i gang.

Det er Iselingen Gods, der får opført den nye kornhal, som i lighed med de øvrige kornhaller på stedet vil blive lejet ud til Overgaard på en langtidskontrakt.

Overgaards aktiviteter på Sjælland, Møn og Lolland-Falster vokser jo. Vi foretager den store investering i tillid til, at det gode og tillidsfulde samarbejde, vi har med Overgaard, vil fortsætte i fremtiden, udtaler ejeren af Iselingen Gods, Niels Otto Hansen.

Portindgang i begge ender

Han oplyser, at den nye kornhal opføres af byggefirmaet Vesti Olsen & Hansen A/S, Tølløse. Hallen bliver helt identisk med en tilsvarende hal, der blev opført på stedet i 2015. For at kunne udnytte pladsen i den nye hal bedre, vil den blive forsynet med portindgang i begge ender.

I høst vil de landmænd, der leverer korn på stedet, blive betjent af 2-3 medarbejdere. Korn, der ikke er lagerfast ved ankomsten, vil blive kørt igennem et udendørs gennemløbstørreri, inden det med et stort transportanlæg flyttes over og lagres i en af kornhallerne på stedet.

Øst for Storebælt har Overgaard også kornmodtagelse på Nybøllegård på Møn, Skjørringe Gods på Falster samt på Køge Havn.

Iselingen Gods er på 520 hektar, hvoraf de 150 hektar er med skov. De resterende 370 hektar drives med traditionel planteavl.

Kontakt
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram